Project

Sluit aan bij het Buurtvergroeners Netwerk

Geplaatst op 11 juni 2024, 15:49 uur
Illustration

Hou jij je actief bezig met het vergroenen van je buurt en vind je het leuk om in contact te komen en ervaringen uit te wisselen met andere Buurtvergroeners in Gouda? Lees dan verder!

Toelichting

Buurtgroen Gouda is de groene tak van Gouda Bruist en er zijn zóveel mensen met groene vingers in Gouda dat het ons leuk lijkt om Buurtvergroeners en Groendoeners in Gouda met elkaar te verbinden via een Buurtvergroeners Netwerk; om met elkaar in contact te komen, de stad te vergroenen en samen groene activiteiten te ondernemen!  

Om Buurtvergroeners elkaar beter te laten leren kennen en op een laagdrempelige manier onderling contact te bevorderen, gaan we hieraan een WhatsApp Buurtgroen Community toevoegen. Deze Community zal bestaan uit de overkoepelende groep ‘Aankondigingen’ waarin alleen beheerders berichten kunnen plaatsen om groene activiteiten aan te kondigen en een aantal subgroepen met diverse thema’s. Voorlopig starten we met de groepen Buurtvergroeners Uitwisseling en Bomenwandelaars. In deze projectupdate vind je hierover meer informatie.

Uiteraard bepaal je zelf óf en in welke appgroep je wilt én kun je er op ieder moment weer uit.

Actieve Buurtvergroeners die deel uitmaken van het Buurtvergroeners Netwerk èn het leuk vinden om dat te laten zien aan anderen, krijgen van ons een leuk Buurtgroen Bijenhotel. Meer informatie vind je in deze projectupdate.

Gewenst resultaat 
De realisatie van een Netwerk van Buurtvergroeners in Gouda om op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.
Lopend
Laatste 2 projectupdates Toon alle 3 projectupdates

Mascha Bom

Project volgens planning

Bijenhotel voor Buurtvergroeners
Ben jij betrokken bij het groen in je buurt? Heb je een geveltuintje? Beheer je een Groen-moet-je-doen/boomspiegel? Red je planten of heb je stekjes om weg te geven? Help je weleens een buur met diens tuin? Ben je actief bij een buurt(moes)tuin? Vind je het leuk om e...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina

Mascha Bom

Project volgens planning

WhatsApp Community Buurtgroen Gouda van start!
Buurtgroen Gouda is de groene tak van Gouda Bruist en ons doel is om Buurtvergroeners en Groendoeners in Gouda met elkaar te verbinden; om met elkaar de stad te vergroenen en samen groene activiteiten te ondernemen!
Op de website buurtgroengouda.nl kunnen...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina