Update

WhatsApp Community Buurtgroen Gouda gaat van start!

Geplaatst op 7 oktober 2024, 19:34 uur
Illustration
Project volgens planning

WhatsApp Community Buurtgroen Gouda van start!
Buurtgroen Gouda is de groene tak van Gouda Bruist en ons doel is om Buurtvergroeners en Groendoeners in Gouda met elkaar te verbinden; om met elkaar de stad te vergroenen en samen groene activiteiten te ondernemen!
Op de website buurtgroengouda.nl kunnen zowel individuen als organisaties nu al zelf hun groene activiteiten en berichten plaatsen die opgenomen worden in de maandelijkse e-mailnieuwsbrief.

Om Buurtvergroeners elkaar beter te laten leren kennen en op een laagdrempelige manier onderling contact te bevorderen, gaan we hieraan een WhatsApp Buurtgroen Community toevoegen.

De Buurtgroen Gouda Community zal bestaan uit de overkoepelende groep ‘Aankondigingen’ waarin alleen beheerders berichten kunnen plaatsen om groene activiteiten aan te kondigen (zoals De Groene Avond4daagse, Cranberry's plukken, Groene Bruisavonden enz.) en een aantal subgroepen met diverse thema’s. Voorlopig starten we met de twee onderstaande groepen.

  • Buurtvergroeners Uitwisseling - Een appgroep waarin Buurtvergroeners zelf berichten kunnen delen (bv als je stekjes/plantjes over hebt of juist zoekt óf als je een andere groene hulpvraag hebt)

  • Bomenwandelaars - Als je het leuk vindt om zo nu en dan een van de tien Wandelende Bomen van de ene locatie naar de andere te helpen brengen, kun je na een concreet oproepje in deze groep laten weten of je beschikbaar bent om te helpen.

Uiteraard bepaal je zelf óf en in welke appgroep je wilt én kun je er op ieder moment weer uit.

--- --- ---

Wil je laten zien dat je Buurtvergroener bent? Lees dan de projectupdate Bijenhotel voor Buurtvergroeners.