Activiteit

Internationaal Plantaardig Eetcafé

zondag 11 februari 2024 , 17:00 - 22:00 uur
Illustration

Op zondag 11 februari organiseert de Partij voor de Dieren weer een vegan eetcafé voor liefhebbers van vegan maaltijden én voor mensen die nieuwsgierig zijn naar een plantaardige maaltijd. Het thema van deze avond is WARME LIEFDE. Hoe kan dat ook anders, zo vlak voor Valentijnsdag, wat van oudsher de dag van de liefde is.
Maar er zijn meer redenen om “warme liefde” als thema te kiezen.

Er gebeurt veel in Europa én in Nederland. De politieke partijen warmen zich op voor nog meer pittige formatie gesprekken, het klimaat warmt op in afwachting van radicaal menselijk ingrijpen om het tij te keren en mensen warmen hun huizen op met gas, hout, wind en zon. Wat past daar beter bij dan een plantaardige en diervriendelijke maaltijd die niet ten koste gaat van het klimaat? Een maaltijd met overheerlijk winters comfortvoedsel in verbinding met en liefde voor elkaar. Die verbinding zoeken we dit keer over de grenzen van Nederland want deze avond eten we hartverwarmende winterse gerechten uit alle hoeken van Europa.

Dit alles wederom onder de liefdevolle aansturing van Renate Mols die elke maaltijd in de So What! tot een succes weet te maken. Kortom: alle ingrediënten voor een TOP-avond zijn weer aanwezig.

Wacht niet te lang met inschrijven om niet teleurgesteld te worden!

Locatie
Poppodium SoWhat!
Kosten toelichting
€10
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: