Activiteit

Food Film Festival

woensdag 29 november 2023 , 18:00 - 22:15 uur
Illustration

Ontdek nieuwe perspectieven op duurzaamheid en voeding met het Food Film Festival van Velt Groene Hart, op woensdag 29 november in Gouda. In samenwerking met Eetbaar Gouda en Miss Nice Banana, kijken we samen naar twee inspirerende films, "Together we Grow" en "Sur le Champ", die het belang van gemeenschapsinitiatieven en duurzame landbouw benadrukken.

Voorafgaand aan de filmvertoning ben je van harte welkom om te genieten van een plantaardige maaltijd bij Miss Nice Banana van 18:00 tot 19:30, inclusief een welkomstdrankje. Om 20:00 uur starten we met het filmprogramma. In de pauze krijgt iedereen een drankje en een heerlijke snack. De filmavond eindigt rond 22:15 uur.

De ruimte is beperkt, dus we raden je aan snel te reserveren. Voor de hele avond, inclusief maaltijd en films, is de toegangsprijs €22,50. Als je alleen naar de films wilt komen, is de prijs €7,50 inclusief een drankje en snack.

Je vindt ons op het adres van Miss Nice Banana, Lange Tiendweg 67 in Gouda. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: veltgroenehart@gmail.com

 met je keuze 'Maaltijd en film' of 'Alleen film', en het aantal personen. Na aanmelding sturen we je een betaalverzoek, en je ontvangt je ticket en consumptiebonnen via e-mail.

We hopen je te mogen begroeten op deze avond vol inspiratie en smaak.

Locatie
Miss Nice Banana
Lange Tiendeweg 67
Gouda
Deel dit: