Vacature/hulpvraag

Secretaris IVN Natuur en Educatie

Geplaatst op 16 maart 2024, 16:27 uur
Illustration

IVN IJssel en Gouwe wil jong en oud bij de natuur en duurzaamheid betrekken. Wij zoeken een secretaris die betrokken is bij IVN en alles wat daarbij hoort om samen met de bestuursleden de afdeling te besturen.

Je hebt affiniteit met natuur en duurzaamheid en wil samen met ons meewerken aan de groei van de vereniging. Je bent iemand die energie krijgt van samenwerking met anderen, je bent actief en je pakt de dingen op die gedaan moeten worden. Je interesseert je voor bestuurszaken en denkt actief mee over de groei van de vereniging. Je gaat graag met de andere bestuursleden de uitdaging aan om de activiteiten van de vereniging verder uit te rollen over de regio en daarmee steeds meer inwoners van deze streek te informeren en enthousiast te maken voor de natuur.

Lijkt het je leuk om onze vereniging op deze wijze te steunen of wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met onze voorzitter Ellen van de Zilver [e-mailadres verborgen]. Wil je meer weten over onze vereniging? Kijk dan op [website verborgen].

Organisatie
IVN natuureducatie IJssel en Gouwe
contactpersoon
ellen van de zilver
Ingangsdatum
Z.S.M.
herhalend
Voor minstens een termijn van 3 jaar.
Deel dit: