Activiteit

Online - Steenbreek Expert Meeting - De Steenbreek Kansenkaart en richtlijn

dinsdag 20 februari 2024 , 15:45 - 16:30 uur
Illustration

Steenbreek organiseert maandelijks een online expertmeeting. In slechts 45 minuten krijg je uitleg van een expert over een actueel onderwerp en is er ruimte om je vragen te stellen. De items die aan bod komen zijn divers en gericht op professionals, maar ook toegankelijk voor andere geïnteresseerden.

Alle bij Steenbreek aangesloten gemeenten ontvangen in 2024 een infographic ‘De Steenbreek Kansenkaart’ met interessante inzichten over kansen voor de vergroeningsopgave.  Nieuw hierbij is de introductie van de Steenbreek Richtlijn.

Met deze nieuwe Richtlijn geven we een realistisch beeld van de ontsteningskansen in de gemeente en daarmee de échte potentie om tuinen te vergroenen en te bouwen aan een gezonde, biodiverse en klimaatrobuuste leefomgeving.

De Steenbreek Kansenkaart geeft informatie over hoe de gemeente ervoor staat ten opzichte van aangrenzende buurgemeenten en provincie én wat de meest kansrijke buurten in de gemeente zijn. De Streenbreek Richtlijn is ook opgenomen in de Steenbreek Atlas!

Meer weten over deze nieuwe Richtlijn? Neem dan deel aan deze expertmeeting met Joost Verhagen van Cobra Groeninzicht.

Aanmelden

Meeting gemist? Na afloop kun je de Expert Meetings hier terugkijken

Locatie
Online
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: