Activiteit

Workshopreeks Klimaatgesprekken in Goverwelle

woensdag 17 januari 2024 , 19:30 - 21:45 uur
Illustration

Veel mensen willen bijdragen aan een gezonder klimaat. In de workshopsreeks KlimaatGesprekken ontdek je op een leuke en ongedwongen manier welke oplossingen bij jou passen op de gebieden: wonen, reizen, voedsel en consumeren. De kernwoorden hierbij zijn Hoop, Humor en Handelingsperspectief.

De workshops geven inzicht in de keuzes die je dagelijks bewust of onbewust maakt en het effect daarvan op jouw en mijn wereld. In gesprek leer je van elkaar, wordt je positief uitgedaagd je klimaatimpact te verminderen en op jouw beurt anderen te inspireren. Niet omdat het moet, maar omdat jij ervoor kiest, wat bij jou past. 

Klimaatgesprekken hanteert een beproefde methode uit Engeland waarmee je je CO2 uitstoot met 5-50% kunt verminderen. De methode bestaat al ruim 10 jaar en staat in de Duurzame Top 100 van dagblad Trouw.

Peter Bos en Peter Wielaard zijn klimaatcoaches voor Stichting KlimaatGesprekken en willen woensdag 17 januari 2024 met hun vierde (!) workshopreeks in Gouda van start.

Doe je mee?

  • Tijdstip: van 19.30 tot 21.45 uur.
  • De zes workshops zijn op de woensdagavonden: 17 en 31 januari, 14 en 28 februari, 13 en 20 maart 2024.
  • Kosten: voor maar 60 euro krijg je zes workshops, boek, werkboek en de inspiratie en steun van een groep gelijkgestemden. Ervaring leert dat juist dat laatste veel oplevert!
  • Locatie: De Oostpoort in Gouda Goverwelle (Aderpolderweg 19)
  • Groepsgrootte: 6 tot 8 deelnemers.

Aanmelden:

Locatie
De Oostpoort
Kosten toelichting
60 euro voor: 6 workshop, lees- en werkboek, en de inspiratie & steun van gelijkgestemden
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Omschrijving doelgroep 
Iedereen die zijn CO2 voetafdruk met 5-50% wil verkleinen middels een beproefde methode en vervolgens ook anderen wil inspireren.
Deel dit: