Lezing & proeverij granen in de keuken

Op woensdag 8 maart om 19.30 u. vertelt Arike Mijnlieff, voedingsdeskundige praktijk de groenling en voedselfamilie Krimpenerwaard alles over granen. Van de teelt van verschillende granen tot de basisbehoefte in ons dagelijks menu. En natuurlijk zorgt zij voor een aantal lekkere hapjes die passen bij het thema. Hieronder de praktische informatie:
Wanneer: woensdagavond 8 maart om 19.30 uur
Waar: lunchcafé Curcuma, Korte Groenendaal 21, Gouda
Entree: €12,50 (inclusief koffie/ thee en proeverij).
Je kunt je nu direct online aanmelden via de link https://www.biowinkelgouda.nl/8maart
Er zijn zoals je weet een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang met aanmelden.
Vriendelijke groet,
Namens de organisatoren
Wilma van Ipenburg – VELT Groene Hart
Birgit Fijen – Lunchcafé Curcuma
Céline Brugman – Biowinkel Gouda